Vakantiestages jeugd tennis

Vakantiestages jeugd tennis

Data van onze kampen:

 • Kerststage: 
 • Krokusstage: 04/003 – 08/03 (met competitiebegeleiding in eigen tornooi)
 • Paasstage: 08/04 – 12/04 (tweede week paasvakantie geen stage, jeugdtornooi)
 • Zomerstage week 1: 01/07 – 05/07
 • Zomerstage week 2: 08/07 – 12/07
 • Zomerstage week 3: 15/07 – 19/07
 • Zomerstage week 4: 05/08 – 09/08
 • Zomerstage week 5: 12/08 – 16/08
 • Zomerstage week 6: 19/08 – 23/08
 • Zomerstage week 7: 26/08 – 30/08

Schrijf in volgens leeftijd

Verschillende mogelijkheden

Alle weken wordt er GRATIS kinderopvang voorzien van 8 tot 9 u en van 16 tot 17 uur waarbij de kinderen zich kunnen uitleven in onze indoor speeltuin, (Smashboxheiveld) ontworpen voor 200-tal kinderen.

KIDS SMASH: deelnemers van 3,5 tot 6 jaar.

Uw kind kan zich tijdens dit kamp uitleven in omnisport en tennis. Onze eigen tennisleraren bieden de nodige ondersteuning aan. Zij leren de kinderen 2 uur per dag  in kleinere groepjes de basis tennisslagen aan, dit aangepast aan het niveau van zoon of dochter. Op het einde van de week behalen ze dan een diploma met vermelding van behaald niveau. Daarnaast krijgen de kinderen een gevarieerd aanbod waarin ze zich kunnen uitleven in andere spelen en sporten. Zodat ze zich op elk sportgebied nog kunnen ontplooien. Als klap op de vuurpijl gaan ze zich uitleven in onze indoorspeeltuin + brengen zij elders een bezoekje

Dit kamp kost 120 euro. (€6 eenmalige kost verzekering, niet geldig voor kinderen die tennisschool volgen)

JEUGDFOREHAND: deelnemers van 6 tot 10 jaar.

Tijdens dit kamp kan je kind zich uitleven in Tennis en recreatiesporten. Elke dag opnieuw beleeft uw kind 2 uur per dag plezier aan het aanleren van de juiste slagen bij tennis onder begeleiding van onze eigen beroepstennisleraren. De rest van de dag amuseren de kinderen zich met een initiatie van andere spelen en sporten, zoals basket op onze prachtige Europees gehomologeerde infrastructuur. Daarnaast maken ze nog één dag een begeleide uitstap.

Dit kamp kost 120 euro. (€6 eenmalige kost verzekering, niet geldig voor kinderen die tennisschool volgen)

JONGERENBAL: deelnemers van 10 tot 16 jaar.

Tijdens dit zomerportkamp beleven de jongeren een gevulde sportweek met een gevarieerd aanbod aan spelen en sporten naast hun tennisprogramma zoals: new games, petanque, baseball, frisbee, hockey, basketbal, enz. De tennisuren zijn 2 uur per dag aangepast aan jouw zoon of dochter haar niveau. Naast dit alles maken zij ook één maal een uitstap naar een andere bestemming.

Dit kamp kost 120 euro. (€6 eenmalige kost verzekering, niet geldig voor kinderen die tennisschool volgen)

TENNISSTAGE: Tennissers die een volledige week willen tennissen. (van 6 tot 16jaar)

Dit kamp kost 145 euro. (€6 eenmalige kost verzekering, niet geldig voor kinderen die tennisschool volgen)

COMPETITIEKAMP: deelnemers van 8 tot 16 jaar. Enkel tijdens krokusstage en Competitiestage

Tijdens dit superleuke sportkamp wordt van jouw een echte winnaar gemaakt. Door onze eigen gespecialiseerde lesgevers wordt je omgevormd tot een volwaardige competitiespeler. Zo wordt gedurende de ganse week jouw tennis techniek/tactiek/conditie bijgewerkt. Daarna kunnen we samen met het Heiveldbusje op stap naar tornooi om wedstrijdritme op te doen. Wil je eens een tenniswedstrijd meemaken of ben je wel juist een gerenommeerde speler dan moet je je zeker voor dit kamp inschrijven.

Dit kamp kost 150 euro.  + 25€ met begeleiding (€6 eenmalige kost verzekering, niet geldig voor kinderen die tennisschool volgen)

 • Alle kampen zijn fiscaal aftrekbaar
 • Alle elektronische apparaten worden op eigen risico meegebracht en gebruikt.